Ieder nieuw kindje en ieder huwelijk is uniek. Met liefde help ik jullie bij het ontwerpen van een persoonlijk en uniek trouw- of geboortekaartje. Daarom werk ik altijd op basis van een offerte op maat. Bij de ontwikkeling van een heel nieuw ontwerp zijn de kosten hoger dan bij een naar jullie wensen aangepaste variant van een bestaand ontwerp uit het portfolio aan trouw- en geboortekaarten.

Werkwijze

1. JULLIE WENSEN
Bij het kiezen van een geboorte- of trouwkaart speelt vaak ook het kostenplaatje een belangrijke rol. Om goed in kaart te kunnen brengen of jullie wensen haalbaar zijn, is het handig als jullie zo duidelijk mogelijk omschrijven wat je in gedachten hebt. Denk hierbij aan de volgende punten:

  • grafische wensen (kleur, stijl, aansprekende elementen/afbeeldingen)
  • aantal
  • formaat
  • enkel, dubbel of meerdere kaartje(s)
  • papiersoort
  • eventuele afwerking zoals foliedruk, boren of met ronde of schuine hoeken
  • eventuele accessoires zoals (jute) touw, labels, stickers, enveloppen

Jullie kunnen een vrijblijvende offerte aanvragen via het contactformulier of door een mailtje te sturen aan info@stralend-online.nl.

Weten jullie nog niet goed wat je wilt en kom je liever een keertje langs? Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt dan voorbeelden van kaarten te zien en het verschil in papiersoorten. Samen komen we uiteindelijk tot een idee dat helemaal is afgestemd op jullie wensen.

2. ONTWERPPROCES
Nadat jullie de offerte hebben goedgekeurd, ontvang ik van jullie graag de teksten en verdere grafische wensen voor op de kaart. Vervolgens ga ik hiermee aan de slag en ontvangen jullie een of meerdere digitale voorstellen via de e-mail. Jullie kunnen hier vervolgens op reageren en je wensen en aanpassingen doorgeven. We streven naar maximaal drie correctierondes tot aan het uiteindelijke ontwerp, dus voel je vrij om kritisch te zijn want het is jullie aankondiging/uitnodiging naar de mensen die jullie lief zijn.

.

3. PROEFDRUK VAN DE KAART
Als jullie helemaal blij zijn met met het ontwerp en hierop akkoord hebben gegeven, ontvangen jullie een proefdruk per post. Zo kunnen jullie zien hoe het kaartje er in het echt uitziet. De eerste proefdruk is altijd gratis. Tegen een kleine vergoeding is het ook mogelijk om meerdere proefdrukjes te ontvangen.

Wanneer Stralend jullie enveloppen verzorgd en jullie deze al eerder willen ontvangen, worden deze met de proefdruk meegestuurd. Nu kunnen jullie vast beginnen met schrijven.

4. AKKOORD PROEFDRUK & BETALING
Als jullie helemaal blij zijn met de proefdruk en akkoord zijn met het kaartje, ontvangen jullie de factuur voor de betaling.

5. DE DEFINITIEVE KAARTEN
Bij geboortekaartjes is het nu afwachten.  Zodra jullie wondertje geboren is, sturen jullie de ontbrekende gegevens en eventuele foto’s naar info@stralend-online.nl.  Ter controle ontvangen jullie vervolgens nog een digitale proef van het kaartje. Pas na akkoord wordt het kaartje naar de drukker verstuurd.

Wanneer de trouwkaart helemaal naar jullie zin is, zorg ik dat de definitieve kaart gedrukt wordt.

6. VERZENDING
De levertijd is in overleg. Voor kaartjes met een speciale afwerking geldt een langere productietijd, waardoor de gemiddelde levertijd van deze kaartjes 4-5 werkdagen is vanaf het moment van aanleveren bij de drukker.

Bij geboortekaartjes streven we naar een levertijd van 2 werkdagen. afhankelijk van hoe laat het aangeleverd wordt bij de drukker en of je in de buurt woont of niet.  In principe ontvang je een DIY pakket.

Je zet de kaartjes thuis zelf in elkaar met eventueel touw of labels eraan. Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om dit tegen een vergoeding door Stralend te laten doen. De kaarten worden verstuurd met Post NL en je ontvangt een track en trace code zodat je het pakket kunt volgen. Het is ook mogelijk om de kaarten op te halen in Nijkerk.

Tarieven

TARIEVEN
Elk kaartje is uniek en er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Onder Werkwijze hiernaast lees je welke informatie ik van jullie nodig heb om vrijblijvend een offerte op maat voor jullie te maken.

Om jullie toch een indicatie te geven van de prijzen van de kaarten staan hieronder een paar prijsvoorbeelden van verschillende bestaande kaarten. De prijzen zijn voor het gehele pakket, zodat je een goed beeld krijgt van de totale kosten. Let op: dit zijn de kosten voor een bestaande kaart van de website. Kiezen jullie voor een ontwerp op maat dan komen er nog ontwerpkosten bij.


.

 

De minimum afname is 25 stuks. De prijzen in de offerte genoemd zijn altijd inclusief ontwerpkosten, drukwerk kosten, verzendkosten en 21% btw. Daarnaast zijn er altijd 4 correctierondes inbegrepen bij de prijs. Kleine tekstuele aanpassingen vallen hier niet onder en voer ik natuurlijk graag voor jullie door.