Retourneren & ruilen

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Bij het retourneren van de volledige bestelling, krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd, ontvang je het aankoopbedrag van de producten die je retourneert gecrediteerd. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product/de producten in goede orde retour ontvangen is/zijn.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om het retourproces zo goed mogelijk te laten verlopen, volg je de volgende stappen.

1) Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door een mailtje te sturen naar info@stralend-online.nl o.v.v. Aanmelding retour ‘je bestelnummer’. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
2) Verpak hetgeen dat je wilt retourneren met zorg en zorg ervoor dat deze goed verpakt is.
3) Vermeld de volgende adresgegevens duidelijk aan de buitenkant van de verzendverpakking: Stralend t.a.v. retourzending [bestelnummer], Wittenburg 43, 3862 EB Nijkerk
4) Geef je poststuk af bij het postpunt van een vervoerder bij jou in de buurt.

Zodra wij jouw retour in goede orde ontvangen hebben, stellen we je hiervan per mail op de hoogte.

Ruilen
Wil je jouw product ruilen? We vragen je dan om het retourproces dat hierboven beschreven is, door te lopen en het product dat je hiervoor graag in de plaats wilt ontvangen, los te bestellen in onze webshop.