Levertijd & verzenden

Als je een bestelling bij ons plaatst kun je kiezen voor verzending via PostNL of het afhalen op afspraak bij ons in Nijkerk. Bij deze laatste optie, nemen we per mail contact met je op om een afhaalmoment af te spreken.

Wij doen ons best om jouw bestelling binnen 2 tot 3 dagen* vanaf het moment dat jij je bestelling hebt geplaatst, bij PostNL af te geven. De verzendkosten variëren van €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen en €5,95 voor bestellingen die als pakketpost (zoals A3-posters) verzonden worden. Bestellingen van €50 of meer worden gratis verzonden.

Van bestellingen die als brievenbuspakketje of pakket worden verzonden, ontvang je via onze verzendpartner MyParcel een mailtje met hierin een track & trace. Heb je na het plaatsen van je bestelling nog vragen over de verzending of het ophalen van de bestelling? Stuur dan een mailtje naar info@stralend-online.nl o.v.v. je bestelnummer.

* Sommige producten hebben een langere levertijd omdat ze op maat voor je worden gemaakt. De verwachte levertijd vind je in de productomschrijving van het desbetreffende artikel.