Algemene vragen

Wat is de levertijd?

Je mag je wensen gewoon via de mail versturen. Als er veel tekst op de kaart komt of als je bijvoorbeeld een tekstwissel hebt, dan is het fijn als je dit in een Word bestand kunt aanleveren.

Wat kosten de kaarten per stuk?
Er is geen vaste stuksprijs per kaart. Ik werk met een opstarttarief en ook de drukker werkt hiermee. De tarieven gaan steeds per 25 stuks kaarten omhoog. De prijs per kaart tussen bijvoorbeeld 50 en 100 stuks kaarten verschilt daardoor, het is dus altijd aan te raden een offerte op maat aan te vragen met de kosten.

Ontvang ik een proefdruk van het kaartje?
Ja! Zodra het kaartje akkoord is, ontvang je een gratis proefdruk per post zodat je het kaartje in het echt kunt bekijken. De eerste proefdruk is gratis, wil je er meerdere ontvangen dan kan dit tegen een meerprijs.

Wanneer moet ik betalen?
Zodra de proefdruk die jullie hebben ontvangen per post akkoord is, ontvang je een factuur per mail. De betaling dient binnen te zijn voordat ik de bestelling doe bij de drukker om alle kaarten te laten drukken.

Kan ik kiezen uit meerdere papiersoorten?
Je kunt kiezen uit meerdere papiersoorten die zijn ingedeeld in twee prijsopties; standaard papier en luxe papier. Kijk voor de mogelijkheden op de pagina ‘Papiersoorten en afwerking’

Ik heb op internet een mooi kaartje gezien, kun jij deze namaken?
Ik maak geen kaarten na van andere websites. Je mag altijd voorbeelden meesturen ter verduidelijking van je wensen, maar ik zorg ervoor dat jullie altijd een nieuw ontwerp ontvangen.

Hoe lang duurt het ontwerpproces van een kaart op maat?
De duur van het ontwerpproces is steeds weer verschillend. Afhankelijk van de planning duurt dit ongeveer 3-5 weken. Reserveer daarom op tijd en vraag naar de mogelijkheden.

Lever je ook alleen het ontwerp zodat ik de kaarten zelf kan laten drukken?
Nee, ik lever de kaarten altijd gedrukt aan, zodat ik de kwaliteit kan waarborgen. Ik werk met een vaste drukker die beschikt over de nieuwste druktechnieken.

Ik heb zelf al een ontwerp gemaakt, kun jij dit voor me laten drukken?
Nee, ik lever alleen kaarten die ik zelf heb ontworpen.

Lever je ook de bestanden en de lettertypes?
Om mijn ontwerpen zoveel mogelijk te beschermen lever ik geen open bestanden of lettertypes aan. Mocht je een onderdeel ergens voor nodig hebben, dan kan ik dit altijd op een gewenst formaat voor je opmaken zodat je dit zelf kunt gebruiken.

Neem je ook spoedopdrachten aan?
Als je met spoed een aanvraag wilt doen informeer dan even naar de mogelijkheden. Ik kan dan kijken wat er mogelijk is in mijn planning. Je moet dan wel rekening houden met eventuele spoedkosten.

Worden de (vlaggetjes)kaarten kant en klaar geleverd?
De (vlaggetjes)kaarten en het touw/lint worden altijd los verpakt geleverd en dienen zelf nog in elkaar te worden gezet.

Vragen ontwerp

Vragen webshop

Wat is de levertijd?

De levertijd van kaarten en posters is 2 tot 3 werkdagen. Voor custom made producten zoals viltballetjesslingers en slabbers geldt een levertijd van 5 werkdagen. Alles m.u.v. feestdagen of vakantie, maar dit laatste wordt altijd op de homepage vermeld.

Op welke papiersoort worden de kaarten en posters gedrukt?

Dit staat per product in de productomschrijving.

Zitten er enveloppen bij de kaarten?

Ja. Alle wenskaarten worden geleverd inclusief kraft loonzakenvelopje.

Retourneren en terugbetaling

Nadat je de bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen het recht om (een deel) van je bestelling terug te sturen. Stuur een e-mail met je naam, adresgegevens, IBAN, ordernummer en welk(e) product(en) je wilt retourneren. Het product moet wel ongebruikt zijn en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug worden gestuurd naar Wittenburg 43, 3862EB Nijkerk. De kosten voor deze terugzending zijn voor jezelf. Na het retour ontvangen van (een deel van) je bestelling, betalen wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug, maar uiterlijk binnen 14 dagen.